Gastouder Patricia uit Meppel

Patricia is een lieve, rustige en creatieve gastouder. Ze woont met haar man, zoon en dochter aan de Ambonstraat in Meppel. Ze heeft voor haar deur het verlengstuk van de tuin, namelijk een hele grote omheinde speeltuin.

Patricia heeft jaren in de zorg gewerkt, maar moest vanwege de bezuinigingen een andere keuze gaan maken. Werken met kinderen heeft haar altijd al getrokken. Deze ambitie en de zorg voor haar eigen kinderen kan ze als gastouder mooi combineren.

Ze werkt inmiddels alweer bijna twee jaar als gastouder en vangt kinderen in alle leeftijden op. Patricia is een flexibele, lieve en consequente gastouder. Er kan heel veel, maar wel binnen de grenzen van het aanvaardbare en haalbare. Respect voor elkaar en samen spelen zijn erg belangrijk.

Patricia is een gastouder die het leuk vindt om met de kinderen aan tafel te gaan zitten freubelen. Er wordt heel wat geknutseld. Maar ook even een wandeling maken, of spelen in de speeltuin wordt regelmatig gedaan.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een keer kennismaken met Patricia dan horen wij dat graag, zodat wij u met haar in contact kunnen brengen.

Meer informatie? Neem contact met ons op.