“Gastoudercommunity speciaal ontwikkelt voor alle gastouders om in contact te komen met je collega’s !”

De Kleine Generaal staat voor u klaar

De Gastoudercommunity speciaal voor u! Wij weten dat je als gastouder heerlijk kunt genieten met en van de kinderen om je heen. De vrolijke lach, lieve opmerkingen en gezelligheid van oppas kinderen. Dit in combinatie met dat elke dag anders is maakt het werken als gastouder een geweldig beroep!

Enige kanttekening is dat je als gastouder geen collega’s hebt om even mee te overleggen. Je successen niet kunt delen of tips/vragen kunt stellen over knutsel activiteiten. Als gastouder heb je ontzettend veel collega’s. Waarom zouden we niet gebruik maken van elkaars kwaliteiten en ervaringen. Daarom hebben wij besloten om een gastoudercommunity op te richten.

De gastoudercommunity bieden wij u gratis aan.

Waarom? Wij willen als gastouderbureau jou dat stukje extra bieden.

Het enige wat wij van je terug vragen is dat je bij ons ingeschreven staat. Wij zullen er alles aan doen om jou te helpen bij het zoeken naar nieuwe gast kinderen. We zullen jou ondersteunen en begeleiden door middel van onze persoonlijke en betrokken aanpak. Daarnaast bieden wij aan de gastouder, de gastoudercommunity, online webinars en trainingen. En het kost je helemaal niets. Naar ons idee genoeg redenen om je geheel vrijblijvend bij ons in te schrijven.

Zij zijn groot en ik is klein en dat is wel eerlijk!

Wij gaan graag samen met u op reis

Wij laten je graag zien dat betrokkenheid, persoonlijke aandacht en korte lijnen ons maken tot wie wij zijn! En dat wij jou daarnaast nog heel veel extra’s kunnen bieden. Wij willen jou als gastouders de mogelijkheden bieden om je verder te ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden?

Wanneer je je via onze website inschrijft, dan zullen wij op korte termijn contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek. Wij zullen je vervolgens de gegevens toesturen zodat je kunt inloggen in de gastoudercommunity. Om zo te kunnen profiteren van de voordelen van het samenwerken met collega gastouders.