Page content

Goede voornemens!

Goede voornemens!

Goede voornemens

Elk jaar benoem ik mijn goede voornemens.  Echter moet ik eerlijk bekennen dat ik uiteindelijk niet zo gemotiveerd blijk te zijn als dat ik aan het begin van het nieuwe jaar dacht.

Een voornemen was om wat kilo’s kwijt te raken. Maar al snel bleek dat ik het wel riep, maar er niet enthousiast mee aan de slag ging. Ook roep ik al wat jaren dat ik mijn drukke agenda beter wil stroomlijnen, maar vaak blijft het bij het uitspreken van het voornemen.

Daarom mijn vraag aan jullie, wat is een voornemen precies? Is het het uitspreken van een wens of  is het een belofte aan jezelf. Wanneer het een belofte is aan jezelf om te proberen je doel te bereiken, dan moet ik echt beter mijn best gaan doen dit jaar.

Persoonlijk denk ik dat je een helder verwoord en haalbaar voornemen moet hebben met daarbij de wilskracht en hulp van anderen om je te motiveren tot het behalen van je voornemen(s).

Ik heb daarom het volgende plan!

Om u het komende jaar te helpen om uw voornemens te bereiken, zal ik op mijn website onder de gastouder community een pagina maken waar iedereen zijn voornemens kan delen met elkaar. Dit hoeft niets met gastouderopvang te maken te hebben, maar kunnen allerlei doelen/voornemens zijn. Op deze pagina ontstaat zo de mogelijkheid om het vrijblijvende van een voornemen om te bouwen naar een concreet doel. Om met elkaar te sparren waarom het niet lukt en elkaar te motiveren om door te gaan.

Mijn voornemen voor 2017 vinden jullie op www.gastoudercommunity.nl onder de knop challenges.

Zet uw voornemens om in doelen en laat anderen u helpen deze te bereiken!

 

Comment Section

0 reacties op “Goede voornemens!

Plaats een reactie


*