Klanten over Gastouderbureau de Kleine Generaal

Kleinschalig gastouderbureauWaarom heb ik voor dit gastouderbureau gekozen?
Kleinschalig en korte lijnen wat mij een goed gevoel geeft.
Vanaf het begin af aan dat ik de bemiddelingsmedewerkster aan de telefoon had lagen we op een lijn. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook daadwerkelijk nagekomen.

Agnes de Jonge (Gastouder)

“Gastouder via De Kleine Generaal vanaf het eerste begin en het bevalt me prima! Een kleinschalig bureau met oog voor zowel de gastouder als de vraagouder.”

Carolien Rozema (Gastouder)

Goede bereikbaarheidWe hebben aan de voorkant een gesprek gehad met de Kleine Generaal om onze wensen en ideeën te bespreken, waarna ze ons in contact bracht met onze huidige gastouder. Er is regelmatig contact, deze contactmomenten ervaren wij als erg prettig. Tot op heden is alles alleen maar positief verlopen, zowel met het gastouderbureau als met de gastouder!

Claudy Oliveira dos Santos en Kristiaan Breukelaar (Vraagouders)

“Een leuk en goed gastouderbureau, wat binnen korte tijd alles netjes had geregeld. De bemiddelingsmedewerkster is altijd goed bereikbaar.”

Angela Beijering (Vraagouder)

Wij brengen gastouder en vraagouder graag in contact met elkaarIk wilde na mijn bevalling er nog niet aan denken om een gastouder te “moeten” regelen. Ik vond het erg prettig dat de Kleine Generaal alles op mij en mijn gezin afstemde, alles kon op ons tempo, dat heb ik als heel prettig ervaren.

Uiteindelijk hebben we een goede match voor Yuna kunnen vinden! Ook de manier waarop er contact wordt gehouden vinden we erg prettig dus al met al een hele fijne samenwerking!

Jenda Tulner (Vraagouder)

“Kleinschalig en persoonlijk contact. Aandacht en contact met de aanwezige oppas kinderen. Geen puur zakelijke gesprekken.”

Patricia Lukje (Gastouder)