Wie zijn wij

Uw bemiddelingsmedewerkster stelt zich hier in het kort voor, om u een beeld te geven van de persoon welke u tegen zult komen bij de gesprekken en evaluaties. Verder geven wij aan hoe wij kwalitatieve opvang kunnen garanderen voor een eerlijke prijs.

Wie hoort er bij de Kleine Generaal?

Korte voorstelronde

Marianne de Wekkker bemiddelingsmedewerkster borgt kwaliteit in de gastouderopvang

Ik ben Marianne de Wekker, getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen. We wonen in het mooie, gezellige en vriendelijke dorp Nijeveen. Dicht bij de faciliteiten van Meppel, maar de voordelen van een dorp.

Motivatie

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang . De eerste 11 jaar op de groep en daarna als leidinggevende. Een super leuke en uitdagende functie, maar welke zorgde dat ik mijns inziens te weinig tijd over hield voor mijn jonge gezin.

Daarom de stap genomen om te stoppen en te beginnen als gastouder. Dit was een geweldig besluit. Ik kon én genieten van mijn gezin en kreeg een paar super lieve en leuke oppaskinderen welke ik wekelijks een leuke tijd mocht bezorgen.

Maar al snel zag ik in dat ik mijn opgedane kennis en ervaring wilde delen met anderen.

Mijn toegevoegde waarde

Doordat ik zelf jaren met kleine kinderen heb gewerkt, heb ik veel kennis van de diverse ontwikkelingsgebieden, maar ook de moeilijkheid om kinderen in diverse leeftijden op te vangen en elk kind zijn aandacht te geven op zijn eigen niveau.

Kwaliteit in de gastouderopvang bied je door een betrokken en liefdevolle gastouder

Doordat ik zelf ook als gastouder heb ervaren waar de lastige punten zitten en als moeder heb ervaren wat je belangrijk vindt voor je eigen kind, kan ik een gastouder en een ouder optimaal informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Het leukste en mooiste in mijn vak is om de perfecte match te maken, waardoor er een bijzondere band ontstaat tussen gastouder, ouder en kind.

De twinkeling in de ogen van een kind dat zich veilig en geborgen weet, is het mooiste wat er is.

Gastouderopvang voor een eerlijke prijs!

Ons onderscheidend vermogen

Wij willen voorop lopen als het gaat om de kwaliteit in de gastouderopvang voor een eerlijke prijs

Wij laten u door persoonlijk contact en onze betrokkenheid zien dat wij uw wensen serieus nemen en uw vragen adequaat oppakken.

'Kleinschalig betrokken bureau wat onderscheidend is in groots denken.'

Wij bieden kwalitatieve gastouderopvang voor een eerlijke prijs!

Kwaliteit

Kwaliteit wordt geboden in persoonlijke aandacht en de betrokkenheid bij gastouder en vraagouder. Wij kunnen alleen kwaliteit bieden als we weten wat er speelt bij een gastouder, dat bereiken we door regelmatig contact en frequente bezoeken, tijdens de opvangtijden. Zo kunnen we zien hoe een gastouder haar werk uitvoert.

'Kwaliteit zit niet in documenten

Kwaliteit zit in de gastouder!'

Wij zien het als onze missie om te zorgen dat wij die gastouders vinden die de kwaliteit en passie in zich hebben om kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Prijs - kwaliteit verhouding

Voor kwaliteit hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. Kwaliteit kan geboden worden voor eerlijke prijzen. We proberen de kosten voor de ouders zo laag mogelijk te houden, maar met meer inkomsten voor de gastouder.

Door een offerte op te stellen proberen we ouders aan de voorzijde inzichtelijk te maken welke mogelijkheden er zijn op financieel gebied. Wij vinden het een uitdaging om te zorgen dat de ouders een zo gunstig mogelijk tarief betalen, maar met een zo hoog mogelijk uurtarief voor de gastouder.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Klik hier voor de gunstige tarieven van de Kleine Generaal